Loto Germania

Loteria Germana "LOTTO 6 aus 49"

Loteria Germana „LOTTO 6 aus 49″

Loteria germana, Lotto,exista de mai bine de o jumatate de secol. Acesta este condusa si administrata de catre Deutscher Lotto-und Totoblock, mai frecvent mentionat ca DLTB.

DLTB reprezinta 16 companii nationale independente de loterie, care lucreaza  intr-un parteneriat de colaborare si  care opereaza in statele germane. Acest parteneriat este cunoscut sub numele de Lotteriegesellschaften, si fiecare membru a acestei colaborari functioneaza si independent de celelalte.

Exista mai multe jocuri diferite oferite  catre jucatorii Loteriei  germane. Dintre aceste jocuri, de departe cel mai popular este Lotto 6 aus 49 !

Jocul de loterie Lotto „6 aus 49″ este  jocul  favorit al poporului german, si in plus este  popular in intreaga lume.

Loteria germana  este una dintre cele mai profitabile si mai bogate  dintre  toate loteriile europene, care efectueaza  anual plati de peste  2,8 miliarde de euro norocosilor castigatori.

Acesta este considerat a fi jocul emblematic al  Loteriei  Nationala Germane

Cum se joaca la „Lotto 6 aus 49″ ?

In plus fata de clasicul joc loto 6 din 49 , se mai face o extragere suplimentara ca la joker doar ca sunt numai 10 numere.

Sunt 8 niveluri de premiere si numarul  suplimentar este folosit pentru premiile de la categoria I-a , a treia, a cincea si a saptea.

Cu alte cuvinte, daca un jucator  potriveste toate cele sase numere principale, precum si numarul suplimentar Super – el  este norocosul castigator al marelui premiului de la loteria germane.

Varsta minima,ca la majoritatea loteriilor este de 18 ani .Pana la aparitia si dezvoltarea internetului, Lotto-ul  german nu a fost limitat doa la cei care au resedinta in Germania.

Acum puteti  bilete online de AICI , indiferent unde locuiti.

[mantra-button-light url=”http://www.loto6-49.info/rezultate-loto-online/rezultate-lotto-germania/”]Rezultate LOTTO 6 aus 49 -Clic Aici[/mantra-button-light]-[mantra-button-dark url=”#”]Clic Aici[/mantra-button-dark]-[mantra-button-color url=”http://www.loto6-49.info/loto-online/loto-6-aus-49-germania/intrebari-despre-loteria-germana-lotto-aus-49/” color=”#47AFFF”]Intrebari si raspunsuri despre LOTTO 6 aus 49 -Clic Aici[/mantra-button-color]-[mantra-button-color url=”#” color=”#47AFFF”]Clic Aici[/mantra-button-color]

Comments are closed.