• MegaMillions Aspirational Romanian

Loto 6/49 Polonia

Loteria Lotto Polonia

Loteria Lotto Polonia

Jocul  Loto 6 din 49 din Polonia este jocul in format clasic,ca si al loteriei Romane.Pentru a castiga marele premiu trebuie sa ghicesti corect 6 numere din 49. Se premiaza exact ca la loteria Romana cei care nimeresc 6,5,4 sau 3 numere din cele extrase.

Cel mai mare pot a fost castigat in februarie 2012 si a fost de aproximativ  14,2 milioane de dolari.

Potul porneste de la 2.ooo.ooo zloti, aproximativ 500.000 euro si creste de fiecare data cand nici un jucator nu ghiceste combinatia castigatoare, astfel incat nu exista limita superioara a jackpot-ului.

Poti  juca acum online la loteria din Polonia.Pretul unei variante este de  1,9 dolari ,minim 4 variante, care ar costa in jur de 26 de lei.Dar deasemenea poti juca 8 variante sau 8,9,10,sau 11 numere care vor participa la toate combinatiile posibile, marind astfel sansele da castig.

Dar daca nu ai mai jucat niciodata la aceasta loterie ,poti beneficia  in aceasi suma de inca un numar egal de variante, cu variantele cumparate, care iti maresc sansele de castig si in plus rezulta un pret mai mic decat cel de la loteria Romana.

Extragerile sunt organizate in zilele de marti, joi si sambata de la 21:40, ora locala.

Un alt avantaj este faptul ca se impoziteaza castigul, cu doar 10% , fata de tara noastra unde se impoziteaza cu 25%.

Poti fi si tu unul din marii castigatori, ai loteriei din Polonia.Tot ce trebuie sa faci,este sa dai clic aici ,sa iti faci un cont si sa iti pui numerele favorite. Succes !

Acum puteti sa cumparati un bilet si mai primiti unul gratuit pentru Loto Polonia


[mantra-button-color url=”http://www.loto6-49.info/rezultate-loto-online/rezultate-loto-polonia/” color=”#47AFFF”]Aici poti vedea rezultatele de la extragerea anterioara CLIC AICI ![/mantra-button-color]

[mantra-button-color url=”http://www.loto6-49.info/rezultate-loto-online/rezultate-loto-polonia/arhiva-loteriei-poloneze-lotto-6-49/” color=”#000FFF”]Aici gasesti arhiva cu ultimele 100 de extrageri CLIC AICI ![/mantra-button-color]

Comments are closed.