Rezultate Lotto Germania

Jocul Lotto 6 aus 49 este cel mai mare si cunoscut joc national de loterie din Germania. Extragerile au loc de doua ori pe saptamana , miercuri si sambata, si sunt disponibile pentru a a le vizualiza online, la scurt timp dupa ce au avut loc extragerile.

Informatiile despre valoarea premiilor ,numarul de castigatori vor fi postate a doua zi , dupa ce cifrele au fost confirmate.
La Lotto 6 aus 49 , pentru a castiga potul cel mare, trebuie sa ghicesti toate cele sase numere extrase, impreuna cu un Super Numar(Superzahl)

Jackpotul la Lotto 6 aus 49, incepe de la un minim de 1.000.000 Euro, pentru extragerea de miercuri, dar creste la 2.000.000 Euro pentru extragerea de sambata.Daca premiul nu a fost castigat de nici un jucator, atunci suma se reporteaza pentru extragerea urmatoare.Aceasta facilitate permite jucatorilor se castiga sume mari de bani, daca reusesc sa nimereasca toate numerele.

Cel mai mare premiu castigat la loteria Lotto 6 aus 49 , a fost de peste 43 milioane de Euro, impartit intre 3 castigatori, iar cel mai mare premiu castigat de un singur jucator, a fost de 37,688,292 €.
Mai jos vezi rezultatul de la ultima extragere LOTTO 6aus49


Daca vrei sa vezi rezultatele de la extragerile mai vechi vezi mai jos
Poti vedea rezulatele de la ultimele extrageri de la Loteria Germana LOTTO 6 aus 49 REZULTATE AICI

Mai jos poti sa vezi cum se efectueza o extragere la Loteria germana

Comments are closed.